Produkter Tjenester Meny

Våre beste tips nytt bad

For mange kan det bli en overveldende opplevelse når de skal velge ut innredning, fliser og farger til det nye badet. I dag er det uendelig med muligheter og stiler å velge mellom, og badet er et av rommene i huset vi legger mest energi og penger i.

Derfor er det lurt å samle bilder som du kan gå ut i fra når du skal velge innredning til badet. På Instagram, Google og Pinterest kan du søke deg frem til ditt drømmebad og bruke det som en inspirasjonskilde. Kanskje noe av det samme går igjen i bildene du samler? Da har du funnet din stil.

Plassering av stikkontakter på badet

Tenk over hvor du ønsker å plassere stikkontakter, nisjer og eventuelle håndkletørkere. Ønsker du å gjemme stikkontaktene inni skuffer og skap slik at de ikke er synlige? Kanskje en håndkletørker med varme kan være godt å ha? Eventuelt en nisje til sjampoflasker i dusjen eller over badekaret?

Totalrenovering av bad

Når du har bestemt deg for en totalrenovering av badet, er det smart å velge en entreprenør der du får «full pakke». Her betaler du i noen tilfeller litt ekstra, men du får mye igjen for pengene. Da har du noen til å følge deg opp gjennom hele prosessen med alt fra valg av farger og innredning til å passe på at hele prosjektet koordineres og går etter planen.

Lykke til!

Trenger du inspirasjon og se hva vi har gjort for andre?

Se siden om inspirasjon og referanser

Slik jobber vi med oppussingsprosjekter